Beestenboel in basiliek

Ludens brengt Orgelsprookje De Bremer Stadsmuzikanten

Evenals voorgaande jaren organiseert de Stichting Ludens in het kader van dierendag een project rondom het Maarschalkerweerd­­orgel van de Basiliek Sint-Jan voor basisschoolleerlingen. Wellicht heb jij zelf of je broertje of zusje wel meegedaan aan dit project?

Om al dit dierengeweld op een mooie manier af te sluiten zal op zondag 8 oktober 2023 om 14.00, 15.00 en 16.00 uur een orgelsprookje De Bremer Stadsmuzikanten worden uitgevoerd door Ton Stevens (orgel), Toon Oomen (pauken) en Cees Rijnders (verteller). Dit sprookje wordt begeleid met zeer fraaie lichtbeelden, die via een groot scherm worden vertoond. Om een intieme sfeer te creëren zal het geheel zich afspelen op de orgelzolder, zodat je als het ware tussen de orgelpijpen plaats kan nemen.

Je bent van harte uitgenodigd om bij dit sprookje aanwezig te zijn: breng vooral ook je broertjes/zusjes, je ouders of opa en oma mee. Voor volwassenen geldt een toegangsprijs (€ 10), maar voor kinderen is de toegang gratis! Op de orgelzolder is niet veel plaats, vandaar ook drie voorstellingen, waarvoor je kunt plaatsen reserveren via het mailadres bremerstadsmuzikanten@stichtingludens.nl. Meld je snel aan, want vol is vol! 

Terug naar boven